افرادی که به دنبال رنگ آمیزی و یا تغییر دکوراسیون خانه خود هستند، بایستی در کنار رنگ کردن دیوارهای خانه، به فکر رنگ کردن سقف اتاقها نیز باشند. رنگ آمیزی سقف منزل تاثیر زیادی بر زیبایی و جلوه ی خانه دارد. بسیاری از طراحان دکوراسیون و معمار ها سقف را دیوار پنجم اتاق یا خانه میدانند و بر تاثیر آن در زیبایی محیط تاکید میکنند.
در روند رنگ آمیزی سقف منزل این نکات را جدی بگیرید:
- پیش از شروع، وسایل و لوازم را از محیط خارج کرده و یا روی آنها را به خوبی به وسیله کاور های ضد رنگ بپوشانید تا کمترین خسارت ممکن به لوازمتان وارد شود.
- اسپری های رنگ و یا قلم مو های نقاشی در مقایسه با غلتک ها هم عملکرد سخت تر و کند تری دارند و هم میزان چکه کردن رنگ در آنها بیشتر است. پس به عنوان یک انتخاب مناسب، از غلتک استفاده نمایید.
- از سبک ترین غلتک های موجود استفاده کنید تا در حین کار خستگی کمتری را متحمل شوید.
- نردبان ها و یا چهارپایه های ساختمانی بلند، نسبت به داربست ها بهتر هستند و سرعت شما را افزایش میدهند.
- اگر قصد رنگ آمیزی تمام اتاق مورد نظر را دارید، بهتر است از سقف شروع کنید. چرا که علاوه بر طولانی بودن، ممکن است پاشش آن به دیوار ها موجب بروز انواع لک ها بشود. پس خود را در خطر دوباره کاری نیندازید.
- زمان، حتما حواستان به مدت زمانی که به این کار اختصاص میدهید باشد.
چه رنگی برای سقف مناسب تر است ؟
اغلب افراد از رنگ سفید برای سقف های خود استفاده میکنند که اولین انتخاب یک خانه ی کلاسیک ایرانی است. از نظر دکوراسیون و نور پردازی، گستره ی دید و همچنین جلوه ی منزل، رنگ سفید مناسب ترین انتخاب میباشد و در درجه ی دوم میتوانید از رنگ نخودی هم استفاده کنید. رنگ های سفید خود دارای سه تناژ مختلف مات، براق و ساده هستند. رنگ های مات سقف شما را کوچکتر و کوتاه تر نمایان میکنند و رنگ های براق هم چشم را اذیت میکنند.
در اینجا قصد داریم چهار رنگ از جدیدترین مدل های رنگ سقف برای فضای منزل را به شما ارائه کنیم:
1- رنگ سقفی نیمه پلاستیک درجه دو مات دیرخشک Pratica Soft (پراتیکا سافت)
2- رنگ سقفي پلاستیک درجه یک کاملا مات زود خشک Pratica White (پراتیکا وایت)
3- رنگ سقفي تمام پلاستیک درجه یک دیر خشک Saif Plus (سایف پلاس)
4- رنگ سقفي تمام پلاستیک درجه یک زود خشک Sawan (ساوان)